CASE STUDY

גידרון חולון

אודות גידרון

חברת גידרון תעשיות בע”מ הוקמה בשנת 1987.
החברה מפתחת, מייצרת מגוון רחב של מאפים ומשווקת אותם בפריסה ארצית ובשווקים בחו”ל.
החברה מובילה בתחום המאפים ונהנית ממוניטין גבוה הנובע מאיכות גבוהה של המוצרים ומהתנהגות עסקית אמינה.
גידרון תעשיות בע”מ, שמה לה כמטרה להמשיך ולהוביל את השוק בישראל. לשם כך תוקצבו משאבים לשם שיפור אמצעי הייצור, פיתוח והרחבת מגוון המוצרים בהתאם לצרכי הלקוחות תוך הקפדה על בחירת חומרי גלם באיכות גבוהה, תהליכי ייצור מבוקרים ותוך שימת דגש על פיתוח מוצרים טעימים ומוצרים התורמים לאורח חיים בריא ותזונה מאוזנת.

הורד קובץ בוחן מלא

ניתוח תהליך התייעלות אנרגטית בשוק פריזר פרווה – שלב א':

מדידות תפוקת קרור שלב טרום:

שנת הבסיס (לפני ההתייעלות) לצורך חישובי ההתייעלות, 8.2013 – 7.2014

יעד: חיסכון ממוצע של 10% בצריכת החשמל.

בפועל: חיסכון ממוצע של 22.47% בצריכת החשמל.

הטמפרטורה לפני ביצוע השדרוג:  מינוס 25 מעלות

הטמפרטורה לאחר ביצוע השדרוג: בהתאם לצורכי היצור הורדו הטמפ’ בשוק למינוס 28 מעלות ולאחר מכן למינוס 31 מעלות.

תהליך הביצוע: מנהל פרויקט +  2 צוותי התייעלות (2 טכנאים + 2 ראשי צוותים).

ניתוח הנתונים: על פי מדידות שנעשו לפני ואחרי הפרויקט.

התפלגות החיסכון בשנים 2014-2017 חיסכון מוערך כולל של 557,570 ₪

״בפרויקט שבעצם יש לו מטרה משולבת, חיסכון מאוד משמעותי באנרגיה וחיסכון גם בצד הטכני, כלומר רמת התחזוקה נשארת גבוהה, אך עלות התחזוקה הולכת ויורדת״ 

נתן גוטנברג, מנכ”ל מאפיית גידרון