פורטפוליו התייעלות אנרגטית

GVK מבצעת הקמת מערכות חדשות, שדרוג מערכות ישנות ותחזוקה ארוכת טווח

פרויקט

תקופת הסכם

יעדי התייעלות

תוצאה

בית אריזה – בית הערבה2018-2033 תחילת עבודות: דצמבר 2018
מאפיית אורן משי2018-2028ייעול המערכות הקיימות ב-30%, תוספת תפוקה של 50%פרויקט בביצוע
קשת טעמים – הקמת סניף כפר סבא2018-2024הפחתת צריכת החשמל ב-10%פרויקט בביצוע
קשת טעמים (7 סניפים)2015-היוםהפחתת צריכת החשמל בסניף ב-7%חיסכון כולל של 15%, יותר מ-30% חיסכון בקירור
מרכז לוגיסטי פילסברי לוד2018-2020הפחתת צריכת החשמל ב-30%פרויקט בביצוע
מפעל של-גל עטרות (פילסברי)2017-2027תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמלפרויקט בביצוע
מאפיית גידרון חולון
(חברת בת של שופרסל)
2017-2024חיסכון כולל של 10% בצריכת החשמלממוצע חיסכון:
22.47%
מאפיית הראשונים2017-2024חיסכון לפחות 30% באנרגיה סגוליתטרם התקבלו נתונים רשמיים
מאפיית הראשונים2016-2023תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמלתוספת תפוקה של 330%
לחמא2016-2023חיסכון 10% באנרגיה סגוליתפרויקט בביצוע
מאפיית אריאל2016-2023תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמל– הכפלת התפוקה
– חיסכון של 400 אלף שקל בשנה בהוצאות חשמל
סלטי שמיר2016-2023תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמל, יעד חיסכון של 9 מלש"ח בכל תקופת ההסכםתוספת תפוקה של 400%, חיסכון 1.5 מיליון שקל ב-2016-2017
דרום אמריקה – מפעל לעיבוד בשר2016-2018הפחתת צריכת החשמל ב-10%חיסכון של 140,000 קוט"ש בשנה
בשנים 2016-2018 136,800 ₪
בורקס הבית-ראשון לציון
שדרוג שני של שוקי פריזר
2016-2016תוספת תפוקה ב 30%תוספת תפוקה 60%
    
רשת אושר עד
(16 סניפים)
2015-2023הפחתת צריכת החשמל ב-7%20% בממוצע
(מעל 40% בקירור)
מאפיית קונצ'רטו
(שדרוג שוק פריזר)
2015-2015תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמלתוספת תפוקה 136%
אייס דרים2015-2015הקטנת צריכת האנרגיה באמצעות הוספת בקרה57,667 ₪
(בבמוצע 32% )
מאפיית אריאל
(שדרוג שוק פריזר)
2015-2015תוספת תפוקה של 250% ללא תוספת חשמלתוספת תפוקה 500%
גידרון חולון
(חברת בת של שופרסל)
שידרוג שוק פרווה
שלב א'
2014-2017הפחתת צריכת החשמל ב-30%ממוצע חיסכון 29.28%
516,018 ₪
ארץ חמדה
(שיווק פירות וירקות)
2014-2015הפחתת צריכת החשמל ב-30%ממוצע חיסכון 52.4%
דילר b.m.d אינטרנשיונל
(מרכז לוגיסטי גלידות)
2014-2014הפחתת צריכת החשמל ב-30%ממוצע חיסכון 52%
409,442 ₪
בית הערבה
(בית קירור – ישן לתמרים)
2013-2013הפחתת צריכת החשמל ב-30%חיסכון 50%
א.ש.א כל בשר2012-2015הפחתת צריכת החשמל ב-30%45.65% ב-2015
685,324 ₪
המאפה הצרפתי
(מפעל יאן –
שדרוג שוק פריזר קטן)
2012-2012תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמלתוספת תפוקה 100%
חיסכון שנתי של 47,500 ₪
המאפה הצרפתי
(מפעל יאן –
שדרוג שוק פריזר גדול)
2011-2011תוספת תפוקה של 50% ללא תוספת חשמלתוספת תפוקה 100%
חיסכון שנתי של 142,500 ₪.
ת.מ.מ2006-היוםהפחתת צריכת החשמל ב-30%– חיסכון 28 מיליון קוט"ש
– חיסכון 11 מיליון שקל
מלון הילטון תל אביב2002-2014שדרוג מערך הקירור בצרכני מטבחחיסכון שנתי של 150,000 ₪
סך החיסכון ב 10 שנים: 1,500,000 ₪
גדיר מהנדסים
עבור שופרסל
(פרויקט שדרוג 30 סניפים)
  הלקוח הגדיר את התוצאות כמוצלחות. לא נמסרו תוצאות.