הבלוג שלנו

הבלוג שלנו

מה, כולם טיפשים?

התייעלות אנרגטית בתחום הקירור התעשייתי יכולה לחסוך מיליארדי שקלים וזיהום סביבתי רב, אך כדי לממש את הפוטנציאל צריך לחשוב לטווח הארוך מאת רונן הורביץ המאמר

על מזון של גיבורי על ויזמים משוגעים

צבי הנינג'ה אוהבים פיצה, באטמן חובב סטייקים ונאצ'וס והנוקמים דופקים שווארמה. אבל מה עם גיבור העל שאנחנו לוקחים כמובן מאליו? הוא מציל חיים ומאפשר לנו

מכורים לגז?

חשוב לנו לשמור על הסביבה ולעבור לגזי קירור שאינם תורמים להתחממות הגלובלית, אך מדיניות עמומה של הממשלה ושיקולים כלכליים משמרים את הדומיננטיות של הפריאון המזיק,

5 טעויות נפוצות שגורמות לשוק-פריזרים לבזבז יותר ולתת פחות

המגמה בתעשייה העולמית מובהקת: היקפי הקפאת המזון הולכים וגדלים, ואיתם הצורך בשוק-פריזרים. את המתקנים זוללי האנרגיה ניתן לתכנן ולתחזק כך שיצרכו הרבה פחות חשמל, ויאפשרו

הסיבות להימנעותנו ממכרזי קירור והקפאה

מחקרים מלמדים שליקויים בתכנון פרויקטים גורמים לעלויות גבוהות ב-45% בממוצע מהצפוי. זהו המצב גם בתחום הקירור וההקפאה: הרצון לחסוך בטווח הקצר, וראיה צרה של דרישות

כך אנחנו מרוויחים כשהשוק מתקרר

כל מי שעוסק בקירור והקפאה, במיוחד מי שמספק שירותי תחזוקה ותיקונים, יודע שהקיץ היא העונה החמה גם בעסקים. מערכות הקירור וההקפאה לא אוהבות חום סביבתי

אנחנו הוכרנו כחברת ESCO – אתם יכולים ליהנות ממענקים

משרד הכלכלה מחלק השנה 74 מיליון שקל לפרויקטים של התייעלות אנרגטית. ההכרה ב-GVK כחברת הקירור הראשונה שהיא חברת אסקו, פותחת בפניכם אפשרות מימון כדאיתלאחרונה, בתום


ברוכים הבאים לאתר האינטרנט החדש שלנו

בסיומם של כמה חודשי תכנון וביצוע, אנחנו שמחים להשיק את אתר האינטרנט החדש שלנו, ומזמינים אתכם לעלעל בין התכנים הרבים המופיעים בו, שימשיכו להתעדכן כל


כך הרווחנו 350 אלף שקל בשעתיים

 

באחד מהפרוייקטים האחרונים שביצענו, שתוכנן לעשר שנים קדימה, התחייבנו להוסיף ללקוח 50% תפוקה ללא שינוי בצריכת החשמל. חלק ניכר מהמימון לפרוייקטים כאלה מגיע מהחיסכון באנרגיה,

חדש: בית הספר של GVK ללימודי קירור והתייעלות אנרגטית

בהמשך לכמה שנים רצופות של צמיחה משמעותית, אנחנו מצויים בתהליך גיוס מתמשך של טכנאי קירור וחשמלאים. העובדים החדשים יסייעו לנו לעמוד במחויבות למתן שירות ופתרונות